Lots de nadal personalitzats amb producte local

AVÍS LEGAL 

DADES IDENTIFICATIVES:

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, d' 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general del lloc web www.mercatdecasa.com i s'exposen les dades fiscals de l'empresa:

MERCAT DE CASA SCP proveït amb CIF J02648533  , adreça C/Sant Antoni de Baix 33, Igualada, 08700, Barcelona amb correu hola@mercatdecasa.com i telèfon 633469138

MERCAT DE CASA S.C.P no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la pàgina d'Internet de www.mercatdecasa.com. Amb els límits establerts a la llei, no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet.

OBJECTE DEL AVÍS LEGAL:

L'Avís legal regula les condicions, l'accés i la utilització del lloc web, els seus continguts i serveis, de pagament o gratuïts, posats a disposició de les persones usuàries.

PROTECCIÓ DE DADES:

De conformitat amb el que disposen els articles 5 i 6 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, així com en els articles 12, 14 i 18 del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, us informem que les dades subministrades passaran a formar part del fitxer de mercatdecasa.com, autoritzant expressament que els mateixos siguin objecte de tractament per atendre la seva sol·licitud, consulta i/o servei. Així mateix, quedeu informats i informades de la possibilitat d'exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (que preveuen els articles 15, 16 i 17 de la LOPD, així com en els articles 23 a 36 del Reial decret 1720/2007) per mitjà de comunicació a la següent adreça de correu electrònic: mercatdecasa.clients@gmail.com . També mitjançant carta dirigida a l'adreça a dalt indicada.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

La informació i els continguts que es recullen en el present lloc web, així com el codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, el programari i els textos, estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com) i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, la seva modificació, la seva transformació ni altres drets reconeguts legalment a la seva titular, sense el permís previ i per escrit de la mateixa. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com). La persona usuària, únicament i exclusiva, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT:

MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com) no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho. 

MODIFICACIONS:

MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com) es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu lloc web.

ENLLAÇOS A TERCERS:

En el cas de vincles a llocs webs de tercers, l'Usuari passarà a estar regit pels Termes d'Ús i Política de Privacitat del nou lloc. MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com) no serà responsable ni tindrà obligació legal per l'ús d'aquests llocs.

GENERALITATS:

MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com) no realitzarà publicitat enganyosa a través del seu lloc web. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg del contingut de les diferents seccions del lloc web produïts com a conseqüència d'un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com), com a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors. MERCAT DE CASA S.C.P. (mercatdecasa.com)  no es fa responsable de l'incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer la persona usuària en el seu accés al lloc web i/o en l'ús de les informacions contingudes en el mateix. 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ:

Les parts, amb renúncia al seu fur propi, si això fos possible, es sotmeten als jutjats i tribunals de la província de Barcelona. La Llei aplicable serà l'espanyola.

Lots gastronòmics elaborats amb productes locals. Qualitat i tradició.
© Mercat de Casa, experiències gastronòmiques. Tots els drets reservats.
envelopeuserphonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram