Lots de nadal personalitzats amb producte local

Ja tenim aquí les primeres cireres!

19 de mayo de 2022

Una gran font de propietats i beneficis saludables

A Mercats i grans superfícies ja es comencen a deixar veure les primeres cireres. La seva temporada és d'abril a juliol a Catalunya.

Quines són les propietats de la cirera?

És una fruita rica en fibra, potassi, àcid fòlic, betacarotè i en vitamines A, B1, B3, B6, C i E. A part de ser una fruita antioxidant, destaca pel seu contingut en melatonina, una hormona difícil de trobar en aliments habituals de la nostra gastronomia. Però, que ens aporta la melatonina de la cirera? Ajuda a regular el nostre organisme a la vegada que ens ajuda a regular i agafar el son i a dormir millor.

Quins beneficis ens aporta?

Si tenim en compte tots aquests components, la cirera és beneficiosa per a la pell, ulls i per a la reducció del malestar a causa del dolor. També destaquen les propietats diürètiques i laxants de la cirera, que juntament amb el seu alt contingut en fibra, és una fruita ideal per matar la gana durant unes hores gràcies al seu efecte saciant.

El seu component de proximitat també és important. La cirera és un cultiu estès a Catalunya, allà on hi hagi un clima temperat, amb hiverns llargs i freds i estius intensos.

Gaudiu d'aquesta fruita primaverenca comprant-la a Mercats i productors locals, fet que ens assegura que és fresca i de qualitat.

Lots gastronòmics elaborats amb productes locals. Qualitat i tradició.
© Mercat de Casa, experiències gastronòmiques. Tots els drets reservats.
envelopeuserphonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram