Lots de nadal personalitzats amb producte local

Pagès Entrena, la cava familiar

Pagès Entrena és una empresa familiar amb més de cent anys d'experiència que es dedica a l'elaboració de vins i caves d'alta qualitat. En aquest article, us convidem a conèixer la seva història, la seva passió per la qualitat i el compromís amb la tradició. 

Una tradició centenària

Des de principis del segle XX, la família Pagès ha estat dedicada a l'elaboració de vins d'alta qualitat. Els nostres inicis en l'elaboració de vins tranquils van donar pas, el 1950, a la producció i venda de vins escumosos a la comarca del Vallès Oriental, prop de Barcelona. 


Amb el reconeixement de la paraula "Cava" com a denominació d'origen, vam adquirir un antic molí paperer del segle XVIII, que reunia les condicions ideals per a l'elaboració del Cava.

Compromís amb la qualitat

En Pagès Entrena, la qualitat dels productes és la seva prioritat absoluta. La manera de treballar diferent de la resta del sector. Cuiden amb minuciositat els nostres ceps, conscients que la qualitat del raïm pot variar d'un any a l'altre.

 Per assegurar-nos d'obtenir els millors productes de la denominació d'origen, porten el raïm a cooperatives locals i compren els vins varietals. Això els permet disposar dels millors ingredients per a l'elaboració dels caves

Un procés d'elaboració meticulós

El vi base és el fonament del nostre Cava. Després de premsar el raïm, el most es col·loca en dipòsits d'acer inoxidable amb un sistema de refrigeració que regula la temperatura de fermentació. La proporció de cada varietat i altres factors importants permeten crear caves únics amb característiques pròpies.

Els seus productes

Des de 1950, treballen per oferir caves i vins de màxima qualitat amb un servei d'excel·lència. Les ampolles reflecteixen el seu territori i les varietats de raïm autòctones, així com la manera de treballar tradicional. Aposten per la qualitat, el sabor i l'experiència única de cada gota del  Cava

Parlem amb la Mercè

Actual propietaria de la Cava

Com està evolucionant el consum del Cava?

Les noves generacions han d'entendre que el cava no és només un producte de celebració que acompanya les postres sinó un acompanyant perfecte per dinars i sopars, tenint qualitats digestives perfectes pels nostres àpats.

El model de Cava Familiar segueix sent sostenible amb el temps?

Un model com el nostre està especialitzat a fer producte de qualitat on cada lot compte per poder seguir produint, evidentment la situació econòmica afecta però no deixarem de produir amb els mateixos paràmetres per oferir el millor cava als clients.

Alguns dels seus productes

Cava Avi Pagès
Brut Nature 2019
Lots gastronòmics elaborats amb productes locals. Qualitat i tradició.
© Mercat de Casa, experiències gastronòmiques. Tots els drets reservats.
envelopeuserphonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram