Lots de nadal personalitzats amb producte local

Quines fruites que redueixen el colesterol del nostre organisme?

19 de mayo de 2022

Regular el colesterol mai és fàcil. Ens pot ajudar la fruita? Sí, algunes fruites ens poden ajudar a reduir el colesterol de manera eficient.

Quines són les fruites que ens ajuden a regular el colesterol?

  • Llimona
  • Taronja
  • Pomelo
  • Maduixa
  • Poma
  • Alvocat

Totes les fruites amb vitamina C, com els cítrics, són capaces d'eliminar l'excés d'àcid fòlic que provoca el colesterol i a la vegada converteixen el colesterol en àcids. Un suc de taronja, llimona o pomelo al dia ens pot ajudar si no li afegim sucres ni additius a regular el nostre colesterol.

La pectina que conté la poma també és ideal per reduir les toxines que acumula el nostre organisme i a absorbir-ne el colesterol.

Els àcids grassos de l'alvocat també redueixen de manera molt efectiva el colesterol a la vegada que generen colesterol bo per l'organisme.

Com en el cas de la taronja, la maduixa, una fruita antioxidant és una d'aquestes fruites que si no l'acompanyem de sucre reduirà els nostres nivells de colesterol perjudicial.

La fruita és un complement de la nostra dieta que afavoreix el correcte funcionament del nostre organisme i l'equilibri del colesterol és vital per a gaudir d'una bona salut i estat.

Lots gastronòmics elaborats amb productes locals. Qualitat i tradició.
© Mercat de Casa, experiències gastronòmiques. Tots els drets reservats.
envelopeuserphonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram