Lots de nadal personalitzats amb producte local

Termes i condicions de compra

1. ÀMBIT GEOGRÀFIC

Els límits geogràfics de venda de la nostra botiga és l’Espanya peninsular. Si ets d'una zona fora del nostre àmbit de venda i vols realitzar alguna comanda, contacteu amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte i intentarem donar solució a la vostra situació.

Els preus dels productes que es troben a la venda a la nostra botiga de comerç electrònic porten impostos inclosos. L'impost que s'aplica és depenent del tipus d’IVA del producte, poden ser entre el 4%, 10% i el 21%.

2. FORMES DE PAGAMENT

TARGETA DE CRÈDIT O DÈBIT

Les transaccions es realitzaran desde Espanya, a través d'un entorn segur amb el TPV virtual Banc Sabadell de Redsys. Les dades sobre la seva targeta de crèdit no quedaran registrades en cap base de dades, sinó que aniran directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc). En ambdós casos, en pagar amb targeta se li demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un codi de validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta, oferint, d'aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

Si encara no ha rebut una clau personal d'ús exclusiu per a pagaments a internet, li aconsellem que sol·liciti a la seva entitat financera adherir les seves targetes al servei de Comerç Electrònic Segur. Per a això pot posar-se en contacte amb el seu banc.

3. ENVIAMENTS

Tots els nostres comandes es preparen al nostre taller, el període de preparació pot ser de 48h a 72h.

Els terminis d'enviament, es computen en dies feiners (de dilluns a divendres) i es poden veure alterats per festes locals o nacionals. Els canvis de direcció un cop enviat el paquet, es cobraran com un nou enviament. Assegura't que l'adreça és correcta.

Quan rebis teu paquet és molt important que l'embalatge i el producte estiguin en perfecte estat, si comproves qualsevol incidència, ens ho  has de comunicar en un termini màxim de 24h. després de la recepció, ja que Mercat de Casa ha d'informar l'empresa de transport i reclamar els danys. Si no fos així, Mercat de Casa no es fa responsable dels danys ocasionats.

No venem ni enviem comandes a Illes Canàries, Ceuta i Melilla, Illes Portugueses, Andorra, Illes Balears i Portugal ni altres llocs que no pertanyin a les 3 zones indicades anteriorment.

ENVIAMENTS A LA PROVINCIA DE BARCELONA

Transportista "SEUR"

Temps de lliurament 48-72 hores

Tarifes: (En funció del preu total de la compra)

>80€ Gratis

 

ENVIAMENTS A ESPANYA PENINSULAR

Transportista "SEUR"

Temps de lliurament 48-72 hores

Tarifes: (En funció del pes total de la compra)

>80€ Gratis

 

4. SEGUIMENT DE COMANDES

Enviem a tota la Península mitjançant SEUR i una vegada lliurat a la missatgeria sol trigar entre 24-48 hores (no lliuren en caps de setmana). Rebràs un sms o email de part SEUR detallant el número del teu enviament en els enviaments peninsulars. Així podràs fer el seguiment còmodament i sol·licitar els canvis que creguis necessaris. És per aquest motiu que et demanem que siguis el més precís possible en introduir les teves dades personals i adreça d'enviament quan finalitzis la compra online.

 

5. DEVOLUCIONS i RECEPCIÓ PRODUCTES

Al ser productes frescs i fets amb un procediment artesà, Mercat de Casa no accepta devolucions en cap dels seus productes. 

RECEPCIÓ DE LA MERCADERIA:

El client o receptor està obligat a examinar de forma immediata si l'enviament presenta algun dany o si està complet. En el cas que hi hagi danys que s'hagin pogut produir durant el transport i que no hagin pogut examinar-se de forma externa, s'han de comunicar per escrit al transportista en un termini màxim de 24 hores a partir del lliurament. Després, s'ha de passar l'incidència a Mercat de Casa.

Abans de signar l'albarà:

- Comprovar el nombre de paquets que ha rebut

- Comprovar les etiquetes que estan en l'embalatge dels paquets, que posi el seu nom

- Comprovar l'estat exterior dels paquets, no presentin cap senyal d'haver estat manipulats o que l'embalatge estigui en mal estat.

Un cop comprovat, si detecta alguna anomalia, no oblidi signar el document del transportista posant "En reserva".

Exemple: RESERVA falta un paquet, RESERVA material en mal estat.

Plataforma digital on podràs trobar experiències  i serveis gastronòmics de proximitat  tant per empresa com per particulars 
© Mercat de Casa, experiències gastronòmiques. Tots els drets reservats.
envelopeuserphonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram